979364 besøgende siden 01-04-07

Aabenraa Sportsdykkerklub
Kystvej 29 6200 Aabenraa

 
År 2007 sidste dyk
Årets sidste dyk i klubregi skulle være i Aabenraa havn. Ejner havde arrangeret turen, og stod for det praktiske. Dykket gav et interresant udbytte, og bød på flere overraskelser. Blandt andet skulle formand Arne med i baljen.
Det Kongelige Rødehav - Aqaba, maj 2007
Hvor og hvad er Aqaba? I bunden af Gulf of Aqaba - med Ægypten overfor på den modsatte bred af golfen, Saudi Arabien 25 kilometer mod syd og Israelske Eilat et par kilometer mod nord – ligger kongeriget Jordans eneste kyst- og havneby Aqaba med sine godt 70.000 indbyggere. Og det har den gjort i mere end 6000 år!
Den 6. uddannelsestur
Mødetid var denne gang 8.45 og deltagerne var også denne gang parat til afgang 09.00(mon det var antallet af deltagere?)Mogens havde denne gang besluttet at vi skulle møde dybet på Barsøes sydspids, hvor vi dykkede 2 hold a 3 mand.Opgaven lød på kurs 240 neddykning til ca 27 mtr. i(hvis man ku nå så langt indenfor bundtiden med den strøm
Vores 5. uddannelsestur
Aabenraa Sportsdykkerklub. Elevernes 5 uddannelsestur.Aabenraa Havn
Uddannelsesdyk nr. 3 fra Lille Hawaii
Uddannelsesdyk nr.3 skulle foregå fra Lille Hawaii bag ved Enstedværket i Aabenraa. Vejret var perfekt fra morgen-stunden. Luften var 19 grader i solen, og vandet var ca. 8 grader.
Uddannelsesdyk fra Barsø landing
Barsø landing var målet for uddannelsesdyk nr. 2. d. 15-04-07. Vejret var perfekt, 22 grader i solen, og vinden var nærmest ikke tilstede. Herligt
Hvad det første dyk bragte.
Årets første træningsdyk. (d.07-04-07) Åbæk strand lige nord for Aabenraa var målet for første træningsdyk. Og det må have været et rigtigt godt valg for stort set samtlige deltagere var parate til at tage afsted fra klubben allerede et kvarter før mødetidspunktet. Når jeg skriver "stort set alle deltagere" skyldes det at een dykker missede dykket - Søren - Han havde tilsyneladende hørt "Skarrev" i stedet for "Åbæk Strand". Måske skal Mogens (eller hvem det nu har været) træne lidt i mere korrekt udtale af dykkestederne - he he. Nå - kortegen af 10 - 12 biler ankom til Åbæk og med Mogens i spidsen og Arne som kompetent sekundant blev der planlagt, organiseret og instrueret.
Oprettet af Jens Stein d. 12-04-2007
©PharaoStein