944717 besøgende siden 01-04-07

Aabenraa Sportsdykkerklub
Kystvej 29 6200 Aabenraa

 
Hvad det første dyk bragte. 

Årets første træningsdyk. (d.07-04-07)
Åbæk strand lige nord for Aabenraa var målet for første træningsdyk. Og det må have været et rigtigt godt valg for stort set samtlige deltagere var parate til at tage afsted fra klubben allerede et kvarter før mødetidspunktet. Når jeg skriver "stort set alle deltagere" skyldes det at een dykker missede dykket - Søren - Han havde tilsyneladende hørt "Skarrev" i stedet for "Åbæk Strand". Måske skal Mogens (eller hvem det nu har været) træne lidt i mere korrekt udtale af dykkestederne - he he. Nå - kortegen af 10 - 12 biler ankom til Åbæk og med Mogens i spidsen og Arne som kompetent sekundant blev der planlagt, organiseret og instrueret.

 
Holdene blev sammensat og dykkene kunne starte. To 20 minutters dyk på maksimalt 10 meter med 10 minutters overfladetid mellem dykkene. Sigten var fatal dårlig men alle var i godt humør og nød det salte havvand efter en vinter i klorvand. Undertegnede og Per havde problemer med sivende regulatorer. Vi nød selvfølgelig de 5 - 6 spadserture på 3-400 meter frem og tilbage på det lave vand. Sådan er det jo når udstyret ikke er i orden.

Åbæk Strand er et ideelt dykkested for dykkere med gode ben. Stranden er jo nok mest kendt for at selv en baby ikke kan drukne selvom babyen skulle have bevæget sig et par hundrede meter ud. Men - der kan dykkes udmærket på 5-6 meter og i sandsugningshuller på 10-12 meter.

Helt igennem en dejlig dag med seriøsitet, godt humør og som sædvanlig en del platte vitser.
Vi ser frem til næste dyk!
Med venlig hilsen
Søren Gullev
 








Oprettet af Jens Stein d. 12-04-2007
©PharaoStein