928860 besøgende siden 01-04-07

Aabenraa Sportsdykkerklub
Kystvej 29 6200 Aabenraa

 
Bassinvagt/Livredder - vi har brug for hjælp til af varetage denne opgave.  

Lidt info i forhold til hvad opgaven indeholder. I praksis handler det om, at et medlem er bassinvagt hver gang vi har adgang til svømmehallen. Denne person møder ind lidt før og tænder lys, aflæser vandmålinger og sætter rensepumper til, når bassintiden er slut. Det er tilladt at opholde sig i vandet mens man har vagten (hvis alle medlemmer er i samme bassin, eller to med aflagt prøve er i hallen samtidig og er i hvert deres bassin).
Den praktiske prøve der aflægges består af 50m svømning, efterfulgt af 2 bjærgninger af dukke på bund. Derefter bjærges en figurant ind til kanten og bringes op af vandet. Førstehjælpsdelen er kombineret undervisning og afprøvning/demonstration af førstehjælp på dukke. Det er altså ikke et krav, at du kan alt inden du møder op.
Der er to datoer hvor det er muligt at aflægge prøve. Torsdag d. 7. oktober er det muligt at aflægge prøve i Bov Svømmehal (flere tider i løbet af hele dagen). I Rødekro er det muligt d. 26. oktober om aftenen.
Tilmelding foregår via følgende link: https://aabenraa.nemtilmeld.dk/546/
Orienter mig (Ann-Marie), hvis du har tilmeldt dig - så kan jeg lave forslag til en vagtplan. Har du spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte mig eller andre i bestyrelsen.
Kontakt mig via mail: amelgaard14@hotmail.com eller på sms 21240277
På bestyrelsens vegne, Ann-Marie


 
 
Hvornår:
d.07-10-2021 kl. ikke oplyst
Hvorfra:
ikke oplyst
Oprettet af Ann-Marie Elgård Kensler d. 01-09-2021
©PharaoStein