1094025 besøgende siden 01-04-07

Aabenraa Sportsdykkerklub
Kystvej 29 6200 Aabenraa

 
Divers night. 

Deltag i en mulig ny verdens rekord.
 
Den anden November følges der op på sidste års succes, hvor det blev et brag af et arrangement Der blev sendte 162 dykkere i vandet til et fælles natdyk, hvilket er all time record for Divers Night globalt (verdensrekord). DER DYKKES KL. 20.19, HVOR ALLE SKAL VÆRE KLAR TIL AT GÅ I VANDET Arrangementer er et uafhængigt, non-profit og gratis arrangement, hvor alle dykkerklubber og dykkercentre er inviteret til at deltage.Det vil glæde Diversnight arrangør at se så mange som muligt. Der vil blive afholdt Amerikansk lotteri med masser af præmier. Overskuddet herfra går, sammen med overskuddet af salget på pladsen ubeskåret til Børrecancerfonden.Det opfordreds derforpå det kraftigste til ikke at tage mad og drikke med hjemmefra, og i stedet købe det til ganske rimelige priser i de opstillede boder, hvor man samtidigt får mulighed for, at støtte et godt formål. Der vil være mulighed for, til klubber og centre at reservere plads til medbragte telte, hvor man kan promovere sit center/klub - Salg vil IKKE være tilladt på dagen.

Jeg har oprette en dykker gruppe på Diversnight.com under Navnet Makdiver- alle er velkommen, men man kan sagtens deltage uden at være tilmeldt - man skal blot møde op på stedet og så lade sig registrer ved ankomst.

SE EVT MERE PÅ : DIVERSNIGHT:com 
Hvornår:
d.02-11-2019 kl.18.00
Hvorfra:
Ammoniakhavnen Fredericia

Huskeliste udstyr:
Dragt - handsker - sokker-Vest - lungeautomat - 2 flasker - Kniv - bodylinie - mellemlinie - Kompas - ur - dybdemåler - Maske - finner - snorkel - Bly - Logbog - tabel - Reservedele: O-ringe - nakkerem - hælrem - Eventuel lygte - harpun - håndspyd
Hvorfra velfærd
Varmt tøj: Regntøj - thermokedeldragt - skitøj - hue - handsker - Mad og drikke bedes købes på stedet og ikke medbringes hjemme fra.
Oprettet af Rene Makholm d. 13-10-2019
©PharaoStein